Who's

Yvonne
Ik ben Yvonne van Gameren, Unlimited Yvonne. Ik ben zoiets als een technische nerd, maar daarbij ook een alleskunner. Ik houd van afwisseling, van nieuwe dingen ontdekken, ik ben een ontdekkingsreiziger in het leven.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het voeren van selectie interviews, aansturen van technische teams en het coachen van professionals met uiteenlopende technische achtergronden, zowel in het nederlands als in het engels. Ik begeleid teams en technici bij het vergroten van hun vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatieve vaardigheden, project management, vergaderingen voorzitten en feedback geven.

Helemaal voor techneuten die het moeilijk vinden een gesprek aan te gaan, in groepen te spreken of zichzelf voor te stellen.
Ik bedenk diverse scenario’s, oefen gesprekvoering met je, voordat je ze in de praktijk brengt.

Wat ik vaak bij nieuwe projecten zie is dat medewerkers te makkelijk denken over het managen van een project. En over vergaderen. Maar krijg maar eens alle neuzen dezelfde kant op, dat is zo makkelijk nog niet! Zeker als je er geen ervaring mee hebt. Goed projectmanagement leer je in de praktijk. En daar mag je hulp bij vragen. Mijn hulp. Want ik ben de beste in mijn vak.

Wil je bouwen aan je zelfvertrouwen? Creatiever worden in je denken en in het aandragen van oplossingen in een team? Ik geef je de skills, dat maakt jouw werk leuker.
Je ontwikkelt en groeit in je professionele rol.

Ik houd van kort en krachtig, kom snel tot de kern en ben ‘to the point’.
Sta je open voor avontuur en voor het zien en vinden van nieuwe mogelijkheden, niet bang om in het diepe te springen, nieuwe vaardigheden te leren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Omdat ik zelf een technische achtergrond heb, ben ik inhoudelijk bekwaam en begrijp ik mijn klanten des te beter. Mijn liefde gaat uit naar innovatieve, technische projecten, waarbij ik het maximale uit teams kan halen.

En dat lukt, omdat mijn successtrategieën werken.
Ik denk en kijk mee, analyseer situaties en breng structuur aan waar nodig.
Ik ben een kei in coaching, in faciliteren van teams en in het delen van mijn selectie-interview vaardigheden.

Ik heb meer dan 1000 selectie interviews gevoerd, in het Nederlands en in het Engels.
En de beste mensen aangenomen voor multinationals en universiteiten.

Ik leer je hoe je selectie interviews kan voeren, waarbij je de kandidaat verrast met je vragen en ze ver weg van de ‘uit het hoofd geleerde antwoorden’ krijgt. Niet alleen kom je als interviewer de juiste zaken te weten, je laat de kandidaat ook nadenken over zichzelf.
Zo weet je of je de juiste mensen binnenhaalt in je organisatie.
De basis is interviewen op competenties, maar je gaat een stap verder waar STAR stopt. Jij gaat leren om interviewvragen te stellen die niemand ooit gesteld heeft. Interviewen wordt leuker en veel waardevoller. Je gaat oefenen met mij omdat niemand anders dit zo kan. Klik hier voor de bouwstenen van jouw traject. Ik help je graag om de juiste bouwstenen te selecteren voor jouw VIPdag interviewtraining en vervolgtraject op maat.

Ik houd zowel hoofdlijnen als de details in de gaten. Dit doe ik vanuit een coachende rol.
Unlimited Coaching is bovendien een nieuwe, unieke en zeer doeltreffende manier van coaching.
In sessies van 15 minuten bespreken we één onderwerp. Eén probleem. Eén knelpunt. En daar ga je mee aan de slag. Het is bewezen dat deze directe, korte aanpak heel doeltreffend werkt.

Testimonials
see what people say
Ik ken Yvonne al jaren en vind haar geweldig!!
Josien Frinking

Business Doctor, Praktisch Organiseren

Yvonne geeft je veel vertrouwen en door haar enthousiasme krijgt ze medewerkers en teams mee zonder het resultaat uit het oog te verliezen. En ze is een ras samenwerker.

Kim

, MSD